Novi
Letselschade Advocaten

Letsel na een aanrijding met de auto. Een ongeluk op het werk. Een medische fout. Of een zware blessure door een grove overtreding tijdens een sportwedstrijd. Letsel door een fout van een ander kunt u op tal van manieren oplopen, maar u zit er nooit op te wachten. Buiten de fysieke, mentale of financiële schade leidt een ongeval vooral ook tot veel zorgen en onzekerheid. Hoe moet het nu verder?

Gelukkig staan onze letselschade advocaten voor u klaar. Wij onderhouden het contact met alle partijen, regelen de begeleiding die nodig is én gaan – wanneer het niet anders kan – voor u naar de rechtbank om uw schade te verhalen.

Dáárom Novi

Gespecialiseerde letselschade advocaten (LSA)
Toegankelijk en persoonlijk
Praktisch en duidelijk

Wie wij zijn

Als gespecialiseerde letselschade advocaten met jarenlange ervaring gaan we verder waar een letselschadejurist ophoudt. Waar een letselschadejurist niet namens u kan procederen, kunnen wij dit wel. Daardoor zijn we een serieuze gesprekspartner voor verzekeraars. Zodat u een grotere kans op maximaal resultaat heeft. Wij staan voor een duidelijke, praktische en persoonlijke aanpak. We hanteren korte lijntjes om onnodige vertraging in de behandeling van uw dossier te voorkomen! Wij zorgen dat de schadevergoeding rechtstreeks aan u wordt overgemaakt. Ons kantoor maakt géén gebruik van een stichting derdengelden.

Anita Nadine
Nadine Sonnevelt

Nadine Sonnevelt is sinds februari 2013 advocaat en is lid van de vereniging LSA. Nadine Sonnevelt is als advocaat gestart bij Utrechtse Schade Advocaten. Vanaf 1 januari 2018 tot en met december 2020 werkte zij bij Nuijens Advocaten. Zij heeft inmiddels veel jaren ervaring en heeft dé specialisatieopleiding in de letselschade afgerond.

Op grond van de registratie Letselschaderecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten, is zij verplicht elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Anita Hanegraaf

Anita Hanegraaf is voor het eerst beëdigd in juli 2015 en is lid van de vereniging LSA. Zij startte haar carrière ook bij Utrechtse Schade Advocaten. Vanaf 1 januari 2018 tot en met februari 2019 werkte zij bij V&A Advocaten. Daarna heeft zij kort de advocatuur verlaten en werkte zij bij een verzekeringsmaatschappij en een expertisebureau. In januari 2021 is zij opnieuw beëdigd als advocaat. Ook Anita Hanegraaf heeft dé specialisatieopleiding in de letselschade afgerond.

Op grond van de registratie Letselschaderecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten, is zij verplicht elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Ingewikkeld?

Voor u niet. Ingewikkelde vraagstukken leggen we in begrijpelijke taal uit. We houden van een duidelijke aanpak en korte lijntjes. Daarom krijgt u ons rechtstreekse telefoonnummer en komen we wanneer nodig ‘gewoon’ bij u thuis langs.

070-2230058