Schade bij zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer wilt u zich vooral bezig houden met uw werk en bedrijfsvoering. U werkt hard voor uw maandelijks inkomen. Maar hoe moet het als u door een ongeval ineens niet meer kunt werken? Voor ondernemers is het risico dan vaak groot en de schade loopt snel op. Wellicht dat u een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft afgesloten, maar ook die verzekering dekt lang niet altijd uw volledige schade. Daarnaast heeft u ook recht op andere schadeposten, zoals bijvoorbeeld medische kosten, reiskosten en smartengeld.

Maak een afspraak

Goed om te weten

Bij letsel van een ondernemer komt meer kijken dan alleen uw schade in kaart brengen. Ook de continuïteit van de onderneming moet worden gewaarborgd. Wij denken ook op dat gebied met u mee. Het kan dan bijvoorbeeld mogelijk zijn dat wij een arbeidsdeskundige moeten inschakelen om met u de mogelijkheden in kaart te brengen. Kunt u zelf nog iets uitvoeren? Wat kunt u bijvoorbeeld nog wel en niet? Kan uw werk overgenomen worden door een (extra) personeelslid of is er een hulpmiddel nodig zodat u zelf uw werk kunt doen? Veel vragen waar wij u graag bij begeleiden. 

Daarnaast helpen wij u aan de hand van uw jaarcijfers van de jaren voor het ongeval het netto inkomensverlies in kaart te brengen. Bij Novi zijn we niet alleen letselschade advocaat, maar ook ondernemer. Wij kunnen hierdoor uw bedrijfsvoering en schade nauwkeurig in kaart brengen.

 

 

Uw letselschade als zelfstandig ondernemer
claimen?

Kosteloos een intake plannen?

070-2230058